GastenBoek

Wij doen onze uiterste best u het zo goed mogelijk naar de zin te maken op onze Gatternighof. Onze passie en liefde voor Oostenrijk, Karinthië, Obervellach en de Pfaffenberg is de basis van onze manier van werken. Lokale mensen en bedrijven zijn belangrijk voor ons en wij maken deel uit van deze mooie gemeenschap.

Heeft een een leuke tijd gehad bij ons en wilt u het ons laten weten? Deel uw verhaal hier.

Misschien wilt u ons helemaal delen? dat kan ook hieronder!

Bedankt voor uw verblijf en wij zien u graag weer terug op de Gatternighof.

Caroline en Ron Kapteyn.

(Uit ons oude gastenboek hebben wij de laatste toevoegingen overgenomen naar deze pagina, het oude gastenboek kunt u hier vinden met nog bijna 50 verhalen van onze gasten.)

10 Comments

 1. Toon Schoemaker 20 juli 2017 op 22:10

  We zijn van 18 tot 24 juni j.l te gast geweest op de Gatternighof.We waren meteen al onder de indruk van het prachtige uitzicht op Obervellach in het dal en ook de gigantische berg tegenover.Met goede tips van Ron en Caroline Kaptein over de vele bezienswaardigheden hebben we een fantastische vakantie gehad.Zo tussen de bergen waren we nog nooit geweest en als “laaglandbewoners” waren we echt onder de indruk van de adembenemende schoonheid
  van de bergen en de natuur in Karinthie en ook van zijn vriendelijke ,behulpzame bewoners.Er is zoveel te zien dat lang niet alles in een week te behappen is.Maar we willen zeker nog eens terug om nog meer te zien.Ron en Caroline, bedankt voor jullie gastvrijheid op de Gatternighof en zeer zeker ook voor de prachtige bergwandeling met traditionele lunch met speciale Weizenbieren en Obstler op de gemutliche Bauernhof van Hans und Tanja.

 2. Jan van Knippenberg 3 maart 2017 op 11:49

  De sneeuwschoenwandelweek is zeer de moeite waard. Op zaterdag werden we heel vroeg opgehaald in Abdij Rolduc waar we overnacht hadden om naar station Herzogenrath te gaan alwaar we de trein zouden nemen naar Dortmund. Vanuit Dortmund hadden we een rechtstreeks trein naar Mallnitz in Oostenrijk. Hele relaxte reis! In Mallnitz werden we met een taxibusje opgehaald om naar Obervellach te rijden, naar de Gatternighof waar we zouden verblijven. De dag erna volgde de eerste sneeuwschoenwandeling waarbij ik helaas wegens knieproblemen de tocht niet kon vervolgen. Dat werd fantastisch opgevangen: de buurman werd gebeld om mij met de auto van de berg te komen ophalen en de dagen erna was er een alternatief programma bestaande uit wandelen in het dal i.p.v. de bergen intrekken. Verder een heel fijne groep. Een aanrader is ook de originele Männerthee, als volgt te maken: men neme een mok thee waaraan toe te voegen een borrelglaasje schnaps en een borrelglaasje rum. Daar krijg je het wel warm van na een dag in de sneeuw!

 3. 170202 18:16, GMT +1 | Max
  Max de D. (29-01-2017)
  Sneeuw, prachtige natuur, goede gids en fijne groep wandelaars. Iedere dag ongeveer 6 uur gelopen mogelijk door splitsing groep. De laatste dag met de hele groep sleetje gereden en dat ging lekker hard.

  De accommodatie was eenvoudig en bood alles wat we nodig hadden. Het avondeten werd door een lokale cateraar ter plekke bereid en behalve dat het smaakvol was, werd het in een geruststellende overvloed geserveerd.

  Kortom: een aanrader!

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 4. 170131 20:47, GMT +1 | Nicole Coenen
  De sneeuwschoenwandelweek in januari 2017 was zeer goed georganiseerd met een goed alternatief programma voor diegene die niet alle sneeuwschoenwandelingen konden of wilden meedoen. Zeer goede catering door Hans & Tanja, heerlijk gegeten. Ook de dagen dat Marike en Caroline kookten was het eten zeer goed. Mooi en schoon verblijf in de Gatternighof, eenvoudig maar afdoende als je de hele dag op stap bent.

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 5. 160630 19:36, GMT +1 | Joke Aerts
  Nog steeds in de wolken van de bergen, schitterend was het! En heerlijk was het om bij jullie te gast te zijn. Alles hebben jullie gedaan om er een fantastische week voor ons van te maken. Zalig gekookt ook, Caroline petje af hiervoor ondanks je drukke bezigheden. Ron en Caroline bedankt voor deze mooie ervaring! Groetjes Joke

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 6. Ik heb de folder aug 2015 tegen gekomen.Het iswat ik nog graag wilde doen .Vond het ook spannend Maar heb er geen spijt van gehad .Was een mooie week onwijs gaaf. De mooie wandeingen van Ron met hond.
  Ontbijt door Marike en Carilne en niet de vergeten het diner door Hans en Tanja gekookt.Een top vakantiegehad.
  Gr.Herold

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 7. De 5 daagse wandelweek vanuit jullie Gatternighof was weer een zalige belevenis.
  In het kort: ik heb van ALLES en ALLEN genoten. Marike, Caroline en Ron bedankt voor jullie persoonlijke en super begeleiding bij in-en ontspanning, verblijf en versterking van de inwendige mens. Monique, Marjolein, Tina en Ger ook jullie wil ik graag dank zeggen voor het prettig gezelschap, vervoer en graag tot ziens!
  p.s. Met jullie foto’s is het geweldig nagenieten.

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 8. Wat hebben wij een leuke wintersportvakantie gehad. Mede door ons verblijf in Gatternighof. Eigenlijk wilde ik, en dat gold voor alle 15 personen, nog niet weg, maar helaas de plicht roept! Wij verbleven met 15 personen (vier gezinnen) in het ruime huis. Groot en klein, iedereen heeft het erg leuk gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien, een vaatwasser, een wasmachine en een wasdroger. De grote, gezellige keuken met een houtgestookte oven. Heel leuk om houtgebakken afbakbroodjes te eten! De huiskamer waar gretig gebruik werd gemaakt van wifi. En dan nog dat uitzicht! Geen andere huizen of bewoners die last van ons konden hebben. En alle vrijheid om te gaan en te staan. Een aantal van de groep heeft onder begeleiding van Ron een leuke sneeuwschoenwandeling gemaakt. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Ron en Caroline, bedankt voor de gastvrijheid. Wij hopen zeker nog een keer hier terecht te komen en dan wel het liefst volgend jaar wintersport (als alle vakanties tegelijk vallen).

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 9. Voor prachtige sneeuwschoenwandelingen, bergwandeltochten, berghut bezoek, kennismaking met lokale producten, gastvrije ontvangst, de warmte van de houtkachels, lekker eten van Tanja en een hele gezellige vakantie die we elke dag afsluiten in de Stube: de Gatternichhof is de reis meer dan waard. Je voelt je er snel thuis! In de zomer en de winter: de mooie natuur en de hartelijke ontvangst blijven me bij. Ron & Caroline, dank je wel en tot gauw.

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

 10. Eind januari 2015 een week sneeuwschoenwandelen in de Hohe Tauern vanuit Gasthof Gatternighof. Georganiseerd via de wandelsite door Marike en Carolien en met de fantastische, deskndige gids, Ron.
  Heel gevarieerd zowel qua weer (stralend én sneeuwstorm) en qua wandelingen. Ook een 4,5 km slee-afdaling gemaakt.
  Al met al een heerlijke week in een bijzonder mooi gebied, mooie lokatie,
  heerlijke ontbijten en catering voor het diner en de schnaps in de berghutten …
  Dank voor de goede organisatie en wellicht tot ziens.
  Els

  Mooi weer en sneeuwstorm gehad,

  (toegevoegd uit ons oude gastenboek)

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*