Het Huis

DE GATTERNIGHOF

panorama Gatternighof 01

Al meer dan 450 jaar is de Gatternighof een begrip in het Nationaalpark Hohe Tauern. Sinds 2006 is deze rustieke boerderij (herbouwd in 1896) in Nederlandse handen. Een lang gekoesterde droom van de familie Kapteyn. Na een intensieve renovatie gaat de Gatternighof een nieuwe toekomst tegemoet als eenvoudig en toch veelzijdig gastenverblijf. De perfecte uitvalbasis voor liefhebbers van natuur en avontuur!

SLAAP ZACHT

De Gatternighof beschikt over 18 bedden verdeeld over twee en vierpersoonskamers. De vertrekken zijn knus maar basic ingericht. Linnengoed is aanwezig, maar we adviseren om badhanddoeken van thuis mee te nemen. Zowel beneden als boven is een badkamer aanwezig met bad en douche plus aparte toiletten.

U huurt de Gatternighof met uw familie of groep, dit betekent dat de hof geheel en alleen voor u is, er zijn géén andere gasten tegelijk met u aanwezig!

GROTE LEEFKEUKEN

De zelfverzorgende accommodatie is voorzien van een ruime leefkeuken waarin naar hartelust gekookt kan worden. Ook voor grote groepen. Alle benodigde potten en pannen zijn aanwezig en zelfs een vaatwasmachine ontbreekt niet. Heb je geen zin om zelf te kokkerellen, dan kun je altijd terecht bij de verschillende restaurants in het dorp.

EXTRA’s

  • – Uw gastheer is Ranger in het Nationaal  Park Höhe Tauern en Natur-Aktive Guide. Maak hier gebruik van en vraag om tips of gids mogelijkheden.
  • – Wasmachine, Droger en Afwasmachine aanwezig.
  • – WiFi aanwezig, evenals radio, TV
  • – Op aanvraag kan er voor u gekookt worden, Kosten: € 17,50 pp (avondeten, 3 gangen)

Deze diashow vereist JavaScript.