Wandelweken Flyer Vanuit Gatternighof

Ontdek de natuur in het Nationaalpark Hohe Tauern en wandel met een Nederlands sprekende gids in de bergen van een schitterend stukje Oostenrijk.

Verblijf in de Gatternighof te Obervellach/Karinthië.

 


Onvergetelijke ervaring:

 

Wandelweek:

28 april tot 4 mei 2018.

Genieten van de flora en fauna in de ongerepte natuur van het Nationaalpark Hohe Tauern. Makkelijker Touren zoals verschillende etappes van de Alpe-Adria-Trail. Prijs 495 € p.p.

Prijs 495 € p.p. Voor logies, ontbijt, lunchpakket, diner, toeristenbelasting en gids. Excl. reis, transfers, drankjes en huur sneeuwschoenen. Wandelingen worden aangepast aan niveau deelnemers. De groep kan indien nodig gesplitst worden. Max 12 deelnemers. deelnemers. Kijk in het gastenboek voor reacties deelnemers.

Wandelweek:

Wandelweek september 8 overnachtingen en € 1195. Kijk op www.dewandelsite.nl

Dit jaar extra:

15-22 September 2018.

7 dagen wandelen door Karinthië.

Overachtingen in hotels, pensions en hutten. 7 etappes van de Alpe-Adria-Trail van Döbriach naar Velden.

7 overnachtingen, ontbijt, diner, bagagetransport, transfer Velden Döbriach en gids. Max 11 deelnemers. 6819 m. stijgen en 7002m. dalen.

Prijs voor deze tour €1195 (toeslag éénpersoons kamer €120) Excl. lunchpakket, reis naar beginpunt (carpoolen mogelijk). In Hutten zijn 2 nachten geen éénpersoons kamers beschikbaar.

Info: ook op www.dewandelsite.nl (onder meerdaagse tochten).

Winter: Sneeuwschoenwandelweek: 19 januari-25 januari 2019.

Tochten door ongerepte sneeuw in de sporen van het wild onder begeleiding van Ron Kapteyn, berggids en Nationaalpark-Ranger. Een onvergetelijke ervaring. Wellicht kans de big-five van het Nationaalpark te zien. (Gems, Ree, Hert, Adelaar en Gier) Prijs 495 € p.p.

Vanaf 7 personen is het mogelijk een tocht voor u te organiseren, neem contact op met Caroline via ons contactformulier of telefonisch (zie nummer onderaan deze pagina)

 

Telefoon: Caroline Kapteyn 06-54905848 Marike Bok 045-5741175